A journey of more than thousand miles has began
Door: next
Blijf op de hoogte en volg Jacques en Marlene
15 Juli 2012 | Nederland, Wemeldinge
"A journey of more than a thousands miles begins with a single step"
Vanochtend om 8.50 zijn wij vertrokken uit Stellendam, uitgezwaaid door Yvonne en Hennie (en hebben we gefilmd met de nieuwe filmcamera)
De afgelopen week was erg druk. Natuurlijk moeten er op het laatste moment nog allerlei zaken (hebben we genoeg eten aan boord, is de administratie geregeld, etc) afgehandeld worden, maar er waren ook gezellige momenten zoals het schilderen met Ellen.
De accu's zijn gecontroleerd en goed bevonden; gisteren konden we een nieuwe stuurautomaat ophalen en heeft jacques de boegschroef een opknapbeurt gegeven.
En dan het "dag zeggen" tegen familie en vrienden. Toch een emotioneel moment.
Op dit moment liggen we in Wemeldinge.
De sluis in Stellendam is kapot, dus gaan we via de Westerschelde richting Belgie/Frankrijk. Anneke en Jean begeleiden ons met "de Zilvermeeuw" richting Engeland om gezellig een biertje te gaan drinken in Eastbourne op de muziek van Keane.
Morgen gaan we richting Breskens en hopen we dat het weer "zeilbaar" blijft.
16 Juli 2012 - 09:43
Behouden vaart.
Geniet ervan, groetjes. -
16 Juli 2012 - 16:34
Lydia :
Een hele veilige reis, hoop dat het weer snel beter wordt.
Liefs Lydia -
16 Juli 2012 - 20:16
Ellen:
Nu grote zus en zwager eindelijk is de mooie reis begonnen waar jullie al twee jaar naar uitkeken, we gaan jullie vast erg missen maar kunnen jullie goed volgen via deze site.