Nous sommes arrive a Dunkerque - Reisverslag uit Duinkerke, Frankrijk van Jacques en Marlene Kooi - WaarBenJij.nu Nous sommes arrive a Dunkerque - Reisverslag uit Duinkerke, Frankrijk van Jacques en Marlene Kooi - WaarBenJij.nu

Nous sommes arrive a Dunkerque

Blijf op de hoogte en volg Jacques en Marlene

20 Juli 2012 | Frankrijk, Duinkerke

Na een dag regen in Wemeldinge zijn we dinsdag vertrokken richting Breskens op de motor i.v.m. verkeerde wind. Breskens een vissersdorpje, dus mosselen eten.
Helaas is de wind daarna toegenomen en hebben we 2 dagen verwaaid gelegen. Wat doe je tijdens verwaaidagen?
1ste dag: het plafond voor een gedeelte los maken om te kijken waar de lekkage vandaan komt, daarna de panelen buiten los maken, kitten en nieuwe schroeven erin. Resultaat: geen lekkage meer.
De lekkage was trouwens ontstaan doordat een Hanse medewerker de nieuwe panelen nogal slordig geplaatst had.
2de dag: Hoe werkt de korte golfontvanger? Hier zijn we nog niet helemaal uit, maar er komen waarschijnlijk nog wel meer verwaaidagen.
De volgende dag door naar Dunkerque op de motor door te weing wind.
In Dunkerque bleek dat de toerenteller niet goed werkte, de garage leeghalen en even bijstellen. Weet je gelijk wat je allemaal bij je hebt.
Morgen, de 21ste, gaan we richting Dover.

• 24 Juli 2012 - 09:30

Ellen:

Nederland ongveer 25 graden hier eindelijk zomer.Volgens de gegevens hier Engeland ook lekker weer niet te bruin worden hoor.Staat hier nagenoeg geen wind.Geniet ervan na al die regen.

• 24 Juli 2012 - 09:30

Ellen: