Sovereign Light Cafe in Bexhill - Reisverslag uit Eastbourne, Verenigd Koninkrijk van Jacques en Marlene Kooi - WaarBenJij.nu Sovereign Light Cafe in Bexhill - Reisverslag uit Eastbourne, Verenigd Koninkrijk van Jacques en Marlene Kooi - WaarBenJij.nu

Sovereign Light Cafe in Bexhill

Blijf op de hoogte en volg Jacques en Marlene

23 Juli 2012 | Verenigd Koninkrijk, Eastbourne

Het doel van ons bezoek aan Eastbourne was onder andere om een biertje te gaan drinken in het "Sovereign Light Cafe" in Bexhill, waaraan gerefereerd wordt in de CD van Keane.
Hoe dit is verlopen:
1ste plan:
Van de havenmeester een uitgeprinte fietsroute gekregen ,welke natuurlijk door ons nauwkeurig werd gevolgd. Bij navragen of het de goede weg is werd er gezegd: the road avantually lead to Bexhill.
Vol goede moed verder; helaas werd onze fietstocht vervroegd afgebroken door een onverwachte kennismaking van Jean met het asfalt.
2de plan:
Met de bus naar Bexhill.
Het cafe ligt aan de promenade van Bexhill, maar is meer een soort tearoom dan cafe. Er wordt dan ook geen alcohol geschonken zonder een maaltijd erbij. Het lang verwachte biertje werd "evantually "gedronken in het De La Warr Pavilion. De aanhouder wint.